Cursusprogramma

Hoe gaan we het doen?

auto theorie hoe gaan we het doen

meld je nu aan


 

Theorie beheersen

Om te zorgen dat je het theorie examen niet alleen haalt maar de auto theorie ook écht beheerst, delen wij de cursus op in verschillende leermomenten. We starten met een avond, waarna je de tijd hebt de stof te laten bezinken. De volgende morgen gaan we weer vroeg aan de slag. Als je je nog niet zeker voelt over je kennis van de theorie kan je kosteloos aan meerdere avondcursussen deelnemen. Wij willen niet alleen dat je slaagt, maar dat je ook écht weet waar je mee bezig bent in het verkeer!


3D oefentoets op je Smartphone en real-time coaching

Terwijl jij je oefentoets maakt, kijkt de docent mee op zijn eigen beeldscherm. Hij ziet daardoor direct waar jij de fout in gaat en waar je de theorie nog niet voldoende beheerst. De rest van de tijd gaan we dan ook effectief besteden aan de deelonderwerpen waarvan jij de theorie nog beter moet beheersen.


Samen naar het CBR

Gezamenlijk lopen we vanuit de cursuslocatie naar het CBR in Rijswijk. Daar word je begeleid tijdens het inschrijven voor de toets die de groep gaat maken. Het kan voorkomen dat we uit moeten wijken naar een andere locatie. Als dat het geval is, zorgen wij voor vervoer daar naar toe en terug.

Na afloop bespreken we gezamenlijk het examen en sluiten we de dag af.

 

 

Wil je meer weten over de CBR exameneisen en -onderdelen? Lees hier meer!